Is het nodig een afspraak te maken?

Op doordeweekse dagen werken wij met afspraak en op de zaterdagen (vanaf 14 mei 2022) zonder afspraak.
Wanneer er op zaterdag bij binnenkomst een styliste beschikbaar is word je vanzelfsprekend direct verder geholpen. Zijn al onze stylistes bezig, dan noteren wij je naam en telefoonnummer en nemen we contact op zodra je bijna aan de beurt bent.
Gezien de gunstige ligging vanuit het centrum en diverse leuke lunch- en borrellocaties vliegt de tijd in dat geval voorbij.

Wij doen ons best iedereen alle tijd en aandacht te geven die ze verdienen, maar doen er natuurlijk ook alles aan om jou zo snel mogelijk verder te helpen.
Let wel, op drukke dagen geldt, vol = vol. Wij zijn geopend vanaf 09.00 uur, vroeger in de ochtend zal een wachttijd zelden aan de orde zijn. Gedurende de dag is de kans op een eventuele wachttijd wat groter. Bij twijfel mag je altijd even bellen of je dezelfde dag nog terecht kan (met name wat later in de middag is dit aan te raden).

Onder het genot van een kop koffie of thee gaat de styliste uw wensen inventariseren en zullen al snel de eerste trouwjurken tevoorschijn komen. Het feestje kan gaan beginnen! Uiteraard voorzien van deskundig advies van uw styliste.

Wij kijken met veel plezier uit naar uw bezoek!