Contact

Heeft u een vraag?

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of wilt u ons iets laten weten gebruik dan het contact formulier hieronder.

Zeker weten. Sterker nog, wij hebben een speciaalzaak voor de bruid met een maatje meer, Your Style Wedding Fashion. Hier vindt u bruidsmode vanaf maat 46 tot en met maat 62. Ook bij onze Bruidsmode Outlet Store zijn trouwjurken in plusmaten voorradig tot ongeveer maat 52/54. Voor een deel van de collectie bestaat de mogelijkheid een grotere maat te bestellen.

Wij zijn aangesloten bij het INretail garantiefonds. Uw aanbetaling en trouwjurk zijn bij ons in veilige handen.

Wij verkopen enkel nieuwe trouwjurken in onze zaken. Wij kopen daarom ook geen trouwjurken van particulieren op.

Wij verkopen trouwjurken in alle prijsklassen. Bij Ann & John bruidsmode en Your Style Wedding Fashion vindt u een collectie trouwjurken grotendeels in de prijsklasse van € 1199 tot € 2995, enkele uitzonderingen daargelaten. In onze Bruidsmode Outlet Store starten de prijzen bij € 299 tot maximaal € 995

Jazeker! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment accessoires om uw trouwoutfit helemaal compleet te maken. Dit kan natuurlijk ook via onze webshop zie: https://www.trouwshop.net

Wij bieden altijd de mogelijkheid uw trouwjurk op maat te laten maken. Wij hebben hiervoor de beschikking over een eigen atelier met gediplomeerde coupeuses. Mocht u de trouwjurk direct mee willen nemen, dan is dat mogelijk. Wij werken tevens samen met diverse vermaak ateliers in Nederland en België.

Wij kunnen alle bruiden helpen op welke termijn u ook trouwt. Trouwt u al snel dan kunnen wij een trouwjurk leveren uit de bestaande voorraad. Ons advies is echter om tenminste acht maanden van te voren een trouwjurk uit te kiezen in verband met eventuele levertijden en het op maat maken van uw trouwjurk.

Hier is helaas geen eenduidig antwoord op te geven. Is de trouwjurk op voorraad dan is een levertijd niet van toepassing of bedraagt deze slechts enkele weken. Bij bestellingen bedraagt de levertijd gemiddeld genomen tussen de drie en vijf maanden. Wij hebben altijd veel trouwjurken voorradig mocht u op korte termijn trouwen.

Wij werken voor het uitzoeken van uw trouwjurk op afspraak. Deze kan u zelf heel eenvoudig inplannen via de volgende link: https://www.bruidsmode.net/reserveren
Wilt u last minute voor een trouwjurk komen kijken, neemt u dan even telefonisch contact met ons op, 0031-(0)40-2377400, om te overleggen of het op dat moment mogelijk is.

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen, laat het ons weten:
Afspraak maken? Meer info


  Ik ga akkoordmet de privacy policy

  Adres &
  Openingstijden

  De Bruidsmode Outlet Store is gevestigd in Eindhoven op de Kruisstraat 36-38-56. Tel: 0031-(0)40-2377400

  Openingstijden
  Dinsdag t/m Woensdag van 09:30 tot 17:00 uur
  Donderdag van 13:00 tot 17:00 uur.
  Vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur
  Zaterdag van 09:00 tot 17:00
  Zondag en maandag gesloten.