Afspraak maken

Plan hier uw afspraak.

Wat leuk dat je een afspraak in wilt plannen, je bent natuurlijk van harte welkom.

Op doordeweekse dagen werken wij met afspraak en op de zaterdagen (vanaf 14 mei 2022) zonder afspraak.
Wanneer er op zaterdag bij binnenkomst een styliste beschikbaar is word je vanzelfsprekend direct verder geholpen. Zijn al onze stylistes bezig, dan noteren wij je naam en telefoonnummer en nemen we contact op zodra je bijna aan de beurt bent.
Gezien de gunstige ligging vanuit het centrum en diverse leuke lunch- en borrellocaties vliegt de tijd in dat geval voorbij.

Wij doen ons best iedereen alle tijd en aandacht te geven die ze verdienen, maar doen er natuurlijk ook alles aan om jou zo snel mogelijk verder te helpen.
Let wel, op drukke dagen geldt, vol = vol. Wij zijn geopend vanaf 09.00 uur, vroeger in de ochtend zal een wachttijd zelden aan de orde zijn. Gedurende de dag is de kans op een eventuele wachttijd wat groter. Bij twijfel mag je altijd even bellen of je dezelfde dag nog terecht kan (met name wat later in de middag is dit aan te raden).

Onder het genot van een kop koffie of thee gaat de styliste uw wensen inventariseren en zullen al snel de eerste trouwjurken tevoorschijn komen. Het feestje kan gaan beginnen! Uiteraard voorzien van deskundig advies van uw styliste.

Wij kijken met veel plezier uit naar uw bezoek!
Klik hier om uw afspraak aan te vragen. 

Wilt u kans maken op die huwelijkscheque t.w.v. € 449,- die wij iedere maand 1 verloten? Schrijf nu in en speel automatisch mee


Adres &
Openingstijden

De Bruidsmode Outlet Store is gevestigd in Eindhoven op de Kruisstraat 36-38-56. Tel: 0031-(0)40-2377400

Openingstijden
Dinsdag t/m Woensdag van 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag van 13:00 tot 17:00 uur.
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 17:00
Zondag en maandag gesloten.