Afspraak maken

Plan hier uw afspraak.

Hoewel u normaal van ons gewend bent uw trouwjurk zonder afspraak te komen uitzoeken, zullen we in verband met de huidige regelgeving rondom het coronavirus enkel op afspraak gaan werken. Op deze manier kunnen we er een veilige en leuke ervaring van maken.

Bij binnenkomst kunt u uw handen ontsmetten met desinfecterende handgel. De styliste gaat u vervolgens verder begeleiden in de zaak. Uiteraard schudden wij geen handen en houden we anderhalve meter afstand volgens de richtlijnen van het RIVM. Mocht u er behoefte aan hebben dan worden er mondkapjes en handschoenen door ons beschikbaar gesteld.

U krijgt een eigen paskamer en voor uw meegebrachte support een eigen zithoekje. Wij noemen het bewust support, aangezien een van deze dames/heren u tevens assisteert bij het aantrekken van de bruidskleding. U mag gedurende de komende periode, buiten uzelf om, nog maximaal drie personen meenemen naar uw afspraak. Eén persoon is sowieso noodzakelijk om u te helpen in de paskamer.
Wilt u meer personen betrekken bij dit speciale moment dan is skypen en/of facetimen gewoon toegestaan.

Onder het genot van een kop koffie of thee gaat de styliste uw wensen inventariseren en zullen al snel de eerste trouwjurken tevoorschijn komen. Het feestje kan gaan beginnen! Uiteraard voorzien van deskundig advies en instructies van uw styliste.

Uw en onze gezondheid heeft prioriteit. Wij vragen u dan ook onze zaken enkel te bezoeken bij goede gezondheid. De deurklinken, het pinapparaat, de paskamers enzovoort worden continue gereinigd. Vanzelfsprekend vragen wij uw begrip ten opzichte van onze stylistes/coupeuses en vragen wij u aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Voor het op maat maken en ophalen van uw trouwjurk gelden andere regels. Hier wordt u via de mail of persoonlijk van op de hoogte gebracht indien dit van toepassing is.

Klik hier om uw afspraak aan te vragen. 

Graag tot ziens!

Wilt u kans maken op die huwelijkscheque t.w.v. € 449,- die wij iedere maand 1 verloten? Schrijf nu in en speel automatisch mee


Adres &
Openingstijden

De Bruidsmode Outlet Store is gevestigd in Eindhoven op de Kruisstraat 36-38-56. Tel: 0031-(0)40-2377400

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m Donderdag van 13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur