Bruidsmode Outlet store is een onderdeel van ANN & JOHN BRUIDSMODE

Afspraak maken?

Wij werken bij de Bruidsmode Outlet Store, Ann & John bruidsmode en Your Style Wedding Fashion zonder afspraak voor het uitzoeken van uw bruidskleding. U bent dan ook altijd van harte welkom.

 

Bij onze Outlet Store kunt u zelf de trouwjurken bekijken en selecteren. Natuurlijk zijn er altijd adviseuses aanwezig om u van deskundig advies te voorzien. Houdt u er rekening mee dat een wachttijd van toepassing kan zijn.

 

Hoewel bij Ann & John bruidsmode een wachttijd zelden van toepassing is, kan het in geval van drukte gebeuren dat u even mag wachten tot een verkoopadviseuse beschikbaar is. Wij proberen deze tijd dan zo leuk mogelijk op te vullen door middel van fotoboeken en een lekkere kop koffie of thee. Zodra u wordt geholpen hebben we natuurlijk alle tijd voor u.

 

Wanneer u Your Style Wedding Fashion wilt gaan bezoeken (speciaalzaak voor de bruid vanaf maat 46) dan kunt zich melden bij Ann & John bruidsmode gelegen schuin tegenover Your Style Wedding Fashion. Zodra een adviseuse beschikbaar is helpen wij u graag verder.
 

Wilt u kans maken op die huwelijkscheque t.w.v. € 449,- die wij iedere maand 1 verloten? Schrijf nu in en speel automatisch mee

../images/logos/annjohnlogo.png

Bruidsmode Outlet store is een onderdeel van ANN & JOHN BRUIDSMODE copyright Ann & John Bruidsmode
Privacy policy

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh